Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Huomioittehan että Borussia Dortmundin matkapakettien lennot ja majoitus ovat Dusseldorfissa. Lisätietoja matkustamisesta Dortmundiin saatte asiakaspalvelustamme.


Bundesliga matkat

Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan maailman parasta jalkapalloa. Bundesliga-ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta.


Dynaamiset matkapaketit


Dynaamisissa Bundesliga paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista yli tuhannesta hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa. Otteluliput ovat aina virallisia lippuja, joten otteluun pääseminen on taattua.


Huomioitavaa jalkapallomatkojen kohdalla:


Otteluaikatauluja ei ole vielä vahvistettu. Televisiointien vuoksi osa otteluista siirretään perjantai illalle, lauantaille tai sunnuntaille. Aikataulut vahvistetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen ottelua. Suosittelemme varaamaan vähintään perjantai - maanantai matkapaketin, asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään otteluaikataulujen kanssa ja voimme myös tarjota matkapaketteja joiden palvelut ovat muutoskelpoisia. Ottelupäivien vahvistumisen jälkeen voitte varata myös 2 yön matkapaketit. Arki-ottelut pelataan yleensä tiistai – torstai välillä joten niihin suosittelemme varaamaan matkan vähintään maanantaista perjantaihin. Elämys Sport ei vastaa otteluiden aikataulumuutoksista.


Ottelulipputilaus on heti sitova. Vahvistettuja lippuja ei voi muuttaa/perua. Ottelulippujen peruutuskulu on 100%. Dynaamiset matkapaketit maksetaan varauksen yhteydessä, perumiskulut ovat palveluiden perumisesta johtuvat todelliset kulut.