Manchester United - Newcastle

Lähde katsomaan, kun Manchester United kohtaa kotikentällään Newcastlen. Manchester Unitedin kotipelit houkuttelevat faneja ympäri maailmaa kokemaan upeita futiselämyksiä. Vuonna 1878 perustettu ManU:n joukkue on Valioliigan yksi menestyneimpiä jalkapalloseuroja. Old Traffordin viheriöllä pääset näkemään maailman parhaita jalkapalloilijoita ja lahjakkaita oman akatemian kasvatteja, joiden avulla seura pyrkii nousemaan takaisin jalkapallomaailman kärkipaikalle.


Valioliigamatkat

Elämys Sport vie sinut paikan päälle katsomaan maailman parasta jalkapalloa. Valioliigan ottelut tarjoavat ainutlaatuisen jalkapallokokemuksen, ja meidän kauttamme voitte ostaa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Matkapaketteihimme sisältyvät lennot, hotellit sekä otteluliput. Otteluliput ovat aina virallisia lippuja, joten otteluun pääseminen on taattua.

 

Dynaamiset matkapaketit

Dynaamisissa Valioliiga-paketeissa voit valita mieleisesi ajankohdan ottelun ympäriltä sekä haluamasi hotellin ja lennon. Varausmoottorimme hakee sinulle oletuksena edullisimman lentovaihtoehdon. Voit halutessasi vaihtaa lentovalintaa. Kohteissa on satoja hotelleja, joista olemme valinneet kokemuksemme mukaan toimivimmat hotellit suositelluiksi hotelleiksi. Voit toki myös valita kaikista hotellista mieleisesi, jos suosittelemiemme hotellien joukosta ei löydy sinulle mieleistä vaihtoehtoa.

 

Voit halutessasi varata kauttamme myös hotelli- ja lippupaketin ilman lentoja. Maapaketti on hyvä vaihtoehto, kun ottelun aikataulu ei ole vielä vahvistunut.

 

Huomioitavaa jalkapallomatkojen kohdalla:

Otteluaikataulut vahvistuvat n. 2 kuukautta ennen ottelua. Suurin osa otteluista pelataan lauantaina ja sunnuntaina, mutta myös perjantai- ja maanantai-illat ovat mahdollisia. Suosittelemme varaamaan vähintään perjantai–maanantai-matkapaketin. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään otteluaikataulujen kanssa ja voimme myös tarjota matkapaketteja, joiden palvelut ovat muutoskelpoisia. Arkiottelut pelataan yleensä tiistaisin tai keskiviikkoisin, joten niihin suosittelemme varaamaan matkan vähintään maanantaista torstaihin. Paikat ottelussa sijaitsevat kotijoukkueen osiossa. Otteluliput toimitetaan viimeistään 24 h ennen ottelua. Suurin osa joukkueista on siirtynyt sähköisiin lippuihin ja ne lähetetään sähköpostilla.